Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mene samo zanima od ovih silnih likvidacija da naša hrvatska policija nije rješila ni jedan slučaj?Jeli to nešto govori o našoj policiji ili se možda varam?Po ovome ovdje nisam baš siguran da ja neču dobiti metak na ulici.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
metak su pobrali samo oni koji nisu ušli u politiku i vladu/sabor
Mene samo zanima od ovih silnih likvidacija da naša hrvatska policija nije rješila ni jedan slučaj?Jeli to nešto govori o našoj policiji ili se možda varam?Po ovome ovdje nisam baš siguran da ja neču dobiti metak na ulici.
zali boze bacenog novca za rjesavanje ovih slucajeva, likvidacijom ovih krimosa cini se drustvu usluga