Life
52964 prikaza

Tragična fotka otkriva što su radili ženama nakon Dana D

Komentari 13 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crazy.dictator 15:59 06.Lipanj 2019.

    u svim zemljama koje su bile okupirane od njemaca nakon oslobodenja su bila"ciscenja". sudila je ulica a kazne su najcesce izvrsavane na prvoj banderi/drvu. manjim dijelom su se svetili oni koji su sami bili zrtve a vecim dijelom oni koji ... prikaži još! su se zeljeli dokazati novom rezimu. zbog toga nikada nitko od saveznika i nije postavio ozbiljnije pitanje o poratnim zlocinima partizana, pogotovo jer je glupi pavelic produzio rat gotovo tijedan dana tako da je onemogucio svojima stjecanje statusa rat.zarob.

  • patkovic 07:39 07.Lipanj 2019.

    na taj način su pravdali svoj kukavičluk jer oni su bili ti koji su se trebali bolje suprotstaviti i spriječiti njemačko osvajanje

  • mat5ko 14:21 06.Lipanj 2019.

    partizani francuzi su smaknuli preko 50000 onih koji su bili s nacistima pa provajte u francuskoj pričati o njihovom blajburgu i suđenju bez suda

    • felix-s 09:49 07.Lipanj 2019.

      To što su Francuzi danas na pobjedničkoj strani mogu zahvaliti samo de Gaulle-u koji je 45.g. doslovno izmislio pokret otpora jer tamo do 45.g. uopće nisu imali nikakve partizane ni otpor! Pa kad su ga čuli "hrabri" Francuzi onda su ... prikaži još! se svi uključili da doprinesu pobjedi pa su šišali žene i strijeljali zarobljene neprijatelje s kojima su do jučer pili vino. Serija "Alo, alo" nije karikatura, već pokazuje doslovno njihov "antifašizam", zato su i tražili da se zabrani.

    • felix-s 10:03 07.Lipanj 2019.

      Francuzi su u cijelom 2.sv.ratu odradili DVIJE bitke: držeći odstupnicu Englezima u Dunkirk-u 40-e i PROTIV Saveznika pri iskrcavanju u Africi 42.! Sve do Normandije nisu opalili metka, osim one nekolicine u Britaniji pod de Gaullom. On je, znajući to, ... prikaži još! a da ih svrsta među sile pobjednice, IZMISLIO pokret otpora šokiravši time sve, a najviše same Francuze. Poznat je kad je novinar upitao A. Speer-a je li im pokret otpora stvarno pravio toliko problema, ovaj začuđeno upitao: "Koji pokret otpora?"

    • Avatar Sergej
      Sergej 19:34 07.Lipanj 2019.

      Njaške šousta.

    • felix-s 22:57 07.Lipanj 2019.

      Ha,ha. I ne samo Francuzi! Niti jedna zapadnoevropska zemlja nije imala oružani pokret otpora. Naprotiv, nema ni jedna da nije Hitleru dala barem diviziju! A Nizozemska je dala čak i princa poručnika u SS-u. NITKO!!! A poznato je i pismo ... prikaži još!o generala A. Jodla Himmleru, 43.g. u kojem piše o otporu u Evropi: SAMO JUGOSLAVENSKI PARTIZANI!

    • felix-s 23:00 07.Lipanj 2019.

      A ti, moj Jesenjinu, čitaj "pijesmice".

  • felix-s 09:37 07.Lipanj 2019.

    Francuzi su dokaz što može propaganda, jer u cijelom tom ratu UOPĆE NISU IMALI pokret otpora. JEDINI što su tamo zapucali na Njemce od 41.-45.g. bili su naši pobunjeni domobrani u Villefranche-u 43.g.! Danas govore da su izbacili iz stroja ... prikaži još!a 16000 Njemaca koji su išli u pomoć svojima u Normandiju. Službeni Njemački podaci: 39, uglavnom u nesrećama. Ali su Francuskinje rodile 98000 djece s Njemcima. A ovako su nastojeći pokazati "domoljublje", u stvari samo liječili komplekse i frustracije.

  • listovača 05:46 07.Lipanj 2019.

    Dakle ovako.Te žene su godinama kako vele horizontalno surađivale sa okupatorom,ne sa nijemcima,sa okupatorom koji je njihve susjede,prijatelje rođake i rodbinu bez imalo milosti strijeljao i za najmanju sitnicu.Pojednostavljeno,spavale su sa ubojicama svog naroda i nerijetko silovateljima.Nisu sigurno bile cijenjene ... prikaži još! ni pod okupatora.U takvim "vezama" koje su bile isključivo sladostrasno-informativnog karaktera su se skupljale informacije.To bi se moglo postaviti kao izdaja.

    • Brankok 08:10 07.Lipanj 2019.

      Vidim jedno zdravo razmišljanje. Iskaliti sve svoje frustracije na najslabijima ženama, djeci i starcima po meni rade jedino iskompleksirani i isfrustrirani jadnici koji nisu nitko i ništa a htjeli bi biti netko i nešto.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.