Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pun mi je kiki tih (e)migranata, azilanata-foliranata i sirijskih samohranih očeva bez djece. lijepa jugoslavija - mi smo na takve puštali pse ili bi na njih tri puta pucali pa tek onda vikali STOJ! i za to smo bili pohvaljeni ... prikaži još! i dobijali tri dana nagradnog dopusta plus dva za odlazak kući i povratak na karaulu-
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pun mi je kiki tih (e)migranata, azilanata-foliranata i sirijskih samohranih očeva bez djece. lijepa jugoslavija - mi smo na takve puštali pse ili bi na njih tri puta pucali pa tek onda vikali STOJ! i za to smo bili pohvaljeni ... prikaži još! i dobijali tri dana nagradnog dopusta plus dva za odlazak kući i povratak na karaulu-