Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
SAMO MI OBJASNITE TKO JE OD VAŠIH VRLIH NOVINARA ZAVRŠIO ŠKOLU KOD DOCTOR GOEBELSA. TO PITAM JER OBLANDA ČLANKA JE IZVRSNA, A CILJ I SVRHA DA PRODATE MUDA POD BUBREGE SKORO PA DA JE I USPJELA. VAŠI URADCI SU NA ... prikaži još! OKO "OBJEKTIVNI" PUNI SVAKOJAKIH U BITI BESMISLENIH INFORMACIJA, A ZAPRAVO SU SAVRŠENI U SVOJOJ MANIRI VUCELIĆEVE RTS A SADA NJEGOVOG PEČATA. BRAVO EKIPO
Ovo je najbolji posao koji Google sada isplaćuje. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponio najmanje 7645 do 9264 eura tjedno. ----->>>>> www.WebJob33.Com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
SAMO MI OBJASNITE TKO JE OD VAŠIH VRLIH NOVINARA ZAVRŠIO ŠKOLU KOD DOCTOR GOEBELSA. TO PITAM JER OBLANDA ČLANKA JE IZVRSNA, A CILJ I SVRHA DA PRODATE MUDA POD BUBREGE SKORO PA DA JE I USPJELA. VAŠI URADCI SU NA ... prikaži još! OKO "OBJEKTIVNI" PUNI SVAKOJAKIH U BITI BESMISLENIH INFORMACIJA, A ZAPRAVO SU SAVRŠENI U SVOJOJ MANIRI VUCELIĆEVE RTS A SADA NJEGOVOG PEČATA. BRAVO EKIPO
Ovo je najbolji posao koji Google sada isplaćuje. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponio najmanje 7645 do 9264 eura tjedno. ----->>>>> www.WebJob33.Com
milsnović novi predsjednik