Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me tko financira ove portale? Prije 25g 1/3 nam je Hrvatske bila okupirana, sam Bog zna koliko ljudi raseljeno, poklano da im se ni grobovi ne znaju, a oni i dalje potenciraju 2.svj.rat koji je zavrsio prije 70g. Zrtve ... prikaži još! 2.svj.rata su poimence istražene i upisane, Srbi su dodali koliko su mogli, i sada kao neki "hrvatski" portali pokusavaju te zrtve multiplicirati u nebesa, kao da to vec partizani nisu ucinili da bi dobili sto vecu ratnu odstetu.
A ništa o onom od prije 20-ak godina
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me tko financira ove portale? Prije 25g 1/3 nam je Hrvatske bila okupirana, sam Bog zna koliko ljudi raseljeno, poklano da im se ni grobovi ne znaju, a oni i dalje potenciraju 2.svj.rat koji je zavrsio prije 70g. Zrtve ... prikaži još! 2.svj.rata su poimence istražene i upisane, Srbi su dodali koliko su mogli, i sada kao neki "hrvatski" portali pokusavaju te zrtve multiplicirati u nebesa, kao da to vec partizani nisu ucinili da bi dobili sto vecu ratnu odstetu. A ništa o onom od prije 20-ak godina
Sramota za zemlju i njenu vlast ............
Cetnici i Usrase su ista govna bili onda a i danas.
gamad četnička
zasto dijete od 4 godine 18 puta izbosti..