Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
lako ti je sada kakati po facebooku, kada smo skupa s hrvatima beha, stvorili i obranili republiku hrvatsku. i kao što su hrvati beha ratovali u hrvatskoj i mi iz hrvatske smo ratovali u beha, moja postrojba od gornjeg hrasna ... prikaži još!a i aladinovića do zavale, a ugasili smo i autonomiju sao tasovčići.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neka trune u zatvoru "pobožni" Kordić hahahahahahaha
To je Hercegovačko Vijeće Obrane a ne Hrvatsko. Hrvatsko je u Hrvatskoj. Hercegovina nije Hrvatska niti su pokatoliceni turci Hrvati..
taj nema veze s hrvatskom on je bosanac
lako ti je sada kakati po facebooku, kada smo skupa s hrvatima beha, stvorili i obranili republiku hrvatsku. i kao što su hrvati beha ratovali u hrvatskoj i mi iz hrvatske smo ratovali u beha, moja postrojba od gornjeg hrasna ... prikaži još!a i aladinovića do zavale, a ugasili smo i autonomiju sao tasovčići.
Jbl ti turski hrvati mater nezahvalnu,usput,kraljevina Hrvatska je bila u Bosni ,mamu vam neuku i bezobraznu.
Za vrijeme Tomislava i NDH Pokatoliceni Turci više nisu odavno Hrvati
A Kordić je naredio što? Ubijanje? Neki dokaz?