Top News
1350 prikaza

Ajmo zabraniti ustaške i četničke evergrine

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • radepiljov 08:40 14.Srpanj 2017.

Gospodine Mlakiću , dobar vam je tekst ali ničemu ne vredi jer ukazujete na nešto što je prosto neostvarivo , a tome nas uči i iskustvo , jer onog dana kad su Bošnjaci(tada Muslimani) zajedno sa Hrvatima(vašima) proglasili nezavisnost je ... prikaži još! doslovno negiranje genocida i pišanje po grobovima Srba i svih on ih koji su se borili za Jugoslaviju jer Srbi-partizani kao većinski borci svakako nisu svoje kosti ostavljali po bosanskih i ostalim zabitima da bi BiH i Hrvatska bile nezavisne države.

• radepiljov 08:46 14.Srpanj 2017.

Tako da danas Hrvatima i Bošnjacima je daleko manji problem priznavati genocid i zločin iz 2.sv.rata jer su nagrađani državama. Tako da čim se bude dala nezavisnost RS-u ja sam siguran da će većina Srba i njihovih predtavnika odavati počast ... prikaži još! žrtvama i priznaće genocid i zločine. Ne može se gosn Mlakiću živeti u jednoj državi ravnopravno a da je jedan narod večna žrtva a drugi večni zločinci.

• radepiljov 08:50 14.Srpanj 2017.

Koliko sam puuta čuo od Hrvata koji nisu ustašoidi da su glasali za nezavinost Hrvatske najviše zb og tzv.genocidne stigme koju su im postavili Srbi i komunisti u vreme SFRJ. Pa kad su Hrvati imali "genocidnu etiketu" i zbog nje ... prikaži još! otišli , onda šta reći za Srbe kojima svaki dan se po hiljadu puta kaže da su genocidaši jer u SFRJ da je neko naglas govorio o Jasenovcu i Hrvatima završio bi kao četnik u zatvoru.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.