Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da, na Harvard se mogu upisati samo najbolji. Visoki rezultat na testu je uvjet, ali nije dovoljan. Potrebne su i dobre preporuke i financijska podrška.
ak je na tatu mogla bi natući i 100kg, ak je on bio toliki lumen šteta što trati vrijeme kučanskim poslovima umjesto da radi u nekom institutu ili it firmi
Ada: dok perem suđe koncentriram se na postupak, ali mi u međuvremenu padaju razne ideje koje da mi se da zajebavati promocijom i marketingom , bi mogle donjeti neku lovu, a nisu ćak ni toliko komplicirane a potrošio sam vrijeme ... prikaži još! na njihov razvoj jer meni trebaju a za druge me boli ku..c
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da, na Harvard se mogu upisati samo najbolji. Visoki rezultat na testu je uvjet, ali nije dovoljan. Potrebne su i dobre preporuke i financijska podrška.
Pa Jakov i Kolinda su lupili šakom o stol i svima izjavili : Znadete li vi TKO SMO MI !
i svi na Harvardu su se usrali u gaće od straha
ak je na tatu mogla bi natući i 100kg, ak je on bio toliki lumen šteta što trati vrijeme kučanskim poslovima umjesto da radi u nekom institutu ili it firmi
ada, nikad nije kasno za neki start ap, ko zna možda se sjeti neke genijalne ideje dok pere suđe
Ada: dok perem suđe koncentriram se na postupak, ali mi u međuvremenu padaju razne ideje koje da mi se da zajebavati promocijom i marketingom , bi mogle donjeti neku lovu, a nisu ćak ni toliko komplicirane a potrošio sam vrijeme ... prikaži još! na njihov razvoj jer meni trebaju a za druge me boli ku..c
ada; rekli su da je to normalno s obzirom na okružje
Svima na Harvardu se već tresu gaće od straha,,,gotovi su ,,,rasturaljka
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com
u gajevoj