Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da kreator bitcoina kreira, nazovimo ga, bitcoin2, kojeg ima 21 milijun, što bi ga činilo skupljim ili jeftinijim od bitcoina? 🤷♂️ Možda vjera ili manjak vjere kupaca da će netko pristati platiti više?
Nešto mi govori da o toj temi zna više od tebe. Priča o blockchainu (koji sam po sebi nije loša stvar), kojom vas mame i zamagljuju vam viziju, dajući stručno tehničko objašnjenje validnosti Bitcoina je samo navlakuša. Vrijednost ne nastaje ... prikaži još! ni iz čega, bez obzira na tehnologiju. Danas mladi misle da su u nekoj "informatičkoj" prednosti pred starijima, pa im je kao takvima, lažno kvalificiranima i neopreznima lako uvaliti svaku glupost.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da kreator bitcoina kreira, nazovimo ga, bitcoin2, kojeg ima 21 milijun, što bi ga činilo skupljim ili jeftinijim od bitcoina? 🤷♂️ Možda vjera ili manjak vjere kupaca da će netko pristati platiti više?
Zašto svi ne bismo bili novinari, jer je očito tako lako da svatko može pisati o temama o kojima ne zna ništa.
Nešto mi govori da o toj temi zna više od tebe. Priča o blockchainu (koji sam po sebi nije loša stvar), kojom vas mame i zamagljuju vam viziju, dajući stručno tehničko objašnjenje validnosti Bitcoina je samo navlakuša. Vrijednost ne nastaje ... prikaži još! ni iz čega, bez obzira na tehnologiju. Danas mladi misle da su u nekoj "informatičkoj" prednosti pred starijima, pa im je kao takvima, lažno kvalificiranima i neopreznima lako uvaliti svaku glupost.