Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto je ratni zločinac Tito trošio silne milijarde za podzemna skloništa, preorao je cijeli otok Vis i Nacionalni park Paklenicu. Bojao se druga Staljina kojega je prevario i zajebao mali milijun puta. Tito je bio grande mafiozo i jedan od ... prikaži još! najvećih masovnih ubojica. Svejedno su ga ljudi obožavali i pjevali mu pjesmice.
Ne sumnjam. Vi gnjidoliki fašistički crvi volite to raditi po uzoru na svoje ideologe germanske nacističke barbare. Sve dok ne dobijete po njonji. Onda plaćete kao curice i bježite kroz šumu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
johnson nije mogao jugoslaviji ništa,nije napao ni sssr
samo su hrvati koji su je i stvorili mogli i jesu uništili jugoslaviju.
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com
Zašto je ratni zločinac Tito trošio silne milijarde za podzemna skloništa, preorao je cijeli otok Vis i Nacionalni park Paklenicu. Bojao se druga Staljina kojega je prevario i zajebao mali milijun puta. Tito je bio grande mafiozo i jedan od ... prikaži još! najvećih masovnih ubojica. Svejedno su ga ljudi obožavali i pjevali mu pjesmice.
Ne kenjaj majmunarije neuki patuljče.
Pojedeš ti moju karu majmune trapavi.
Da Plenković zna da si kanibal poslao bi te na Javu nazad tvojoj obitelji da se sa tobom pogoste. Ili zatvorio u Vrapče.
Nit sam dijete niti sam glup a još manje fašist koji doobrava klanje djece po logorima. Za razliku od pavijana poput tebe.
Ne sumnjam. Vi gnjidoliki fašistički crvi volite to raditi po uzoru na svoje ideologe germanske nacističke barbare. Sve dok ne dobijete po njonji. Onda plaćete kao curice i bježite kroz šumu.