Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa valjda previše pili drva jedan od njih a motorka nema prigušivać i trokira...joga briga tko sa kime spava...pa spavali su kad je trebalo...a i sekx se ne vodi spavajući...bobro da nam ne pišete da ne idu u isti toalet...mislim ... prikaži još!da ne idu u isti toalet...mislim da su novinari psihićki bolesnici i monstrumi...pa pustite čovjeka nek živi svoj život...a vi se umjesto pera uhvatite motike i okopajte korov...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Normalno kad on pr di smr di i hrče.
pa valjda previše pili drva jedan od njih a motorka nema prigušivać i trokira...joga briga tko sa kime spava...pa spavali su kad je trebalo...a i sekx se ne vodi spavajući...bobro da nam ne pišete da ne idu u isti toalet...mislim ... prikaži još!da ne idu u isti toalet...mislim da su novinari psihićki bolesnici i monstrumi...pa pustite čovjeka nek živi svoj život...a vi se umjesto pera uhvatite motike i okopajte korov...
sto je tebi covjece,sto pricas,jesi li nadrogiran!??? Ajd prvo dodji k sebi pa onda pokusaj nesto suvislo napisati.A ne da ovako radis Idiota od sebe!
Brak iz interesa.Nije ni cudo! Pa ko bi inace htio tog arogantnog pajceka ogavnog karaktera i pogledati,a kamoli zivjeti s njim da nema love i moci !!
Brak iz interesa.Nije ni cudo! Pa ko bi inace htio tog arogantnog pajceka ogavnog karaktera i pogledati,a kamoli zivjeti s njim da nema love i moci !!