Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mojim sunarodnjacima očito treba ponoviti, cijela priča temelji na osnovnim vrlinama; povjerenju, suradnji, jednakosti, poštovanju i obrazovanju. I za kraj poruka svima kod nas, a posebno za naše političare i gospodarstvenike, naročito za tzv. tajkune, ova rečenica: "u Finskoj se ... prikaži još!e godišnje javno objavljuju popisi oko 10.000 onih koji su zaradili najviše, kao i porezi koje su pritom platili."
Svaka čast Fincima!
Ovog procjenitelja drzavne imovine RH postaviti na celo Finske vlade......a Sanadera da im kupuje tj uvozi banane, dok krompirasa cobanceta postsvitl da vodio sektor poljoprivrede.... a ostojica da kupuje pa preprodaje poljoprivredna zemljišta....a šeksica da uvodi pravne norme kako za ... prikaži još! gratis lapiti stan u Helsinkiju.... za 5 godina bi ta jebena Finska prošišala Hrvatsku.!!!
Pa i mi se mozemo pohvaliti nekim stvarima, kao npr, Hrvatska nije Finska, ili Hrvatska je sve ono sto Finska nije ili mi imamo HDZ a finci nemaju , aha a sto sada
"Tom zemljom 60 godina vladala je Švedska, još jedno stoljeće potom Rusija." Fali vam nula. Plus - povijesna novelistica je zapravo autorica/književnica koja piše povijesne romane, ne novele. A ni oko onih akademika koji se spominju u tekstu nisam sigurna ... prikaži još! da nisu slučajno tek sveučilišno obrazovani i krivo prevedeni s engleskog.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mojim sunarodnjacima očito treba ponoviti, cijela priča temelji na osnovnim vrlinama; povjerenju, suradnji, jednakosti, poštovanju i obrazovanju. I za kraj poruka svima kod nas, a posebno za naše političare i gospodarstvenike, naročito za tzv. tajkune, ova rečenica: "u Finskoj se ... prikaži još!e godišnje javno objavljuju popisi oko 10.000 onih koji su zaradili najviše, kao i porezi koje su pritom platili." Svaka čast Fincima!
Ovog procjenitelja drzavne imovine RH postaviti na celo Finske vlade......a Sanadera da im kupuje tj uvozi banane, dok krompirasa cobanceta postsvitl da vodio sektor poljoprivrede.... a ostojica da kupuje pa preprodaje poljoprivredna zemljišta....a šeksica da uvodi pravne norme kako za ... prikaži još! gratis lapiti stan u Helsinkiju.... za 5 godina bi ta jebena Finska prošišala Hrvatsku.!!!
socijajlna drzava klima uzasna hrana uzasna.
Pa i mi se mozemo pohvaliti nekim stvarima, kao npr, Hrvatska nije Finska, ili Hrvatska je sve ono sto Finska nije ili mi imamo HDZ a finci nemaju , aha a sto sada
"Tom zemljom 60 godina vladala je Švedska, još jedno stoljeće potom Rusija." Fali vam nula. Plus - povijesna novelistica je zapravo autorica/književnica koja piše povijesne romane, ne novele. A ni oko onih akademika koji se spominju u tekstu nisam sigurna ... prikaži još! da nisu slučajno tek sveučilišno obrazovani i krivo prevedeni s engleskog.