Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve ovisi od zene ja se sekxam sa starijom damom od mene je starija 19 god samo otraga je dovodi do brzog orgazma tako da se dogodi da i 4 puta u sat vremena dozivi orgazam
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako kad. Brzina orgazma uglavnom ovisi o raspoloženju. Svaki orgazam počine u glavi i sigurna sam da poza nije ta koja ga osigurava!
Bas tako
Mislim si nekako da je to za cirkusante.Polomila bih se cijela:- )) Ali,ako je to točno,onda nemam ništa protiv.
Tocno je
Sve ovisi od zene ja se sekxam sa starijom damom od mene je starija 19 god samo otraga je dovodi do brzog orgazma tako da se dogodi da i 4 puta u sat vremena dozivi orgazam