Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zato sto su jedino srbi napadali i ubijali, htjedose braca veliku srbiju a dobise jedino ono parce u bosni koje ce samo ispariti. Malo su vas i pobili i to u odbrani koliko ste zla nanijeli
hahaha ... slobo, crnogorski komunjara koji se nije ni smatrao srbinom htio veliku srbiju?! <strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata ... prikaži još! u BiH i širenja nacionalističke mržnje ***</strong>
slobo nije htio nikakvu srbiju jer sebe nije smatrao srbinom niti se ikada izjasnio kao srbim, slobo je htio samo bilo kakvu jugoslaviju u kojoj bi on bio na vlasti.
ma naravno, ti ćeš mi reći ko sam i što sam, a nemaš pojma ni ko i što si ti. ja sam nešto puno gore od četnika, ali ti nemaš mentalnog kapaciteta da to shvatiš... slobo notorni crnogorski komunjara je ... prikaži još! radio ono što su mu naređivali svjetski moćnici i nije završio onako kako to vjeruju površni naivci poput tebe.
tayaidi znas di ti i tvoji srbi bajaga je srbin ...engel ti si ona a taya je on ustaškočetnički transvestiti haha mamu vam haha poslusajte you tube na sutjeskoj hladnoj voodi
<strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata u BiH i širenja nacionalističke mržnje ***</strong>
pa svi pravi hrvatine slušaju cecu, ali ceca ne pjeva o mesarima i pokoljima za razliku od tupsona, tako da ti je usporedba besmislena... inače, nemam nikakve veze sa tvojom BiH postojbinom...
<strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata u BiH i širenja nacionalističke mržnje ***</strong>
smradu osudeni su svi streljani od draze do nedića četniče iz morave truman nije znao da smrdljive bradinje se bnora za švabe oduzete su medalje drazi 1947 zločinac i kukavica zato sta nisu znali tko su oni samo su 1 ... prikaži još!u 1 antifašisti partizani zgub ili ste na zelngori i neretvi pjevalo se draza ti si treci tebe cemo ziva peci slavi svioje četnike u septičkoj ami
<strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata u BiH ***</strong>
Engel pa kako vas nije sram negiranja takvog genocida,umjesto da osudito i distancirati se vi i dalje prikrivate zločine koje ste počinili,,i još niti malo ljudskosti optuzujete žrtvu želite da posve uništiti žrtve,sramoto jedna.
<strong>*** Korisnik "engel" je onemogućen u daljnjem komentiranju na express.hr zbog vrijeđanja drugih korisnika, a prethodno je imao opomenu zbog povijesnog revizionizma i nacionalističkog šovinizma ***</strong>
nemam nikakve veze sa banja lukom, a tebi bi bilo pametnije da se preseliš u tvoju islamsku federaciju, najbolje u sarajevo, jer će te hrvatski domoljubni "branitelji" linčovati kad saznaju da simpatišeš partizane.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
svatko onaj koji čini masakr ,nikada neće imati ni mira ni blagoslova ,stradavat će im i potomci do 9 koljena i nikada neće imati sreće u životu....
Zato sto su jedino srbi napadali i ubijali, htjedose braca veliku srbiju a dobise jedino ono parce u bosni koje ce samo ispariti. Malo su vas i pobili i to u odbrani koliko ste zla nanijeli
taya tuđman je bio frend s miloševićem srbi htjeli očuvsat jugu oni su je rušili
hahaha ... slobo, crnogorski komunjara koji se nije ni smatrao srbinom htio veliku srbiju?! <strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata ... prikaži još! u BiH i širenja nacionalističke mržnje ***</strong>
slobo je htio vel srbniju pa je propao nema više ratova
slobo nije htio nikakvu srbiju jer sebe nije smatrao srbinom niti se ikada izjasnio kao srbim, slobo je htio samo bilo kakvu jugoslaviju u kojoj bi on bio na vlasti.
slobo je bio srbin ni8je bio turcin saveznik dr franje tudmana sta ti nije čedo jasno
slobo je bio srbin otprilike koliko i ti, a ja da sam "četnik", onda bih se tako i izjasnio... ili možda misliš da se bojim tebe i tebi sličnih?
enbgel ti si četnik a slobo je bio srbin ša samo gledaj kako je završio haha
ma naravno, ti ćeš mi reći ko sam i što sam, a nemaš pojma ni ko i što si ti. ja sam nešto puno gore od četnika, ali ti nemaš mentalnog kapaciteta da to shvatiš... slobo notorni crnogorski komunjara je ... prikaži još! radio ono što su mu naređivali svjetski moćnici i nije završio onako kako to vjeruju površni naivci poput tebe.
engel ti si čedo nazadan si i nemoj mi viš oslobi pričat idi glasaj za vučića čobane
taya popoij si nesto za smirenje pa bio si dobar u jugi
taya smrdaya srbi se moraju civilizirat nemoj bre da mi reves bajagu
partizan... toliko si inteligentan da još nisi uspio skužiti da taya nije muško...
tayaidi znas di ti i tvoji srbi bajaga je srbin ...engel ti si ona a taya je on ustaškočetnički transvestiti haha mamu vam haha poslusajte you tube na sutjeskoj hladnoj voodi
nek dode ne slusam njega ni tupson ni cecu smrdaya idi svojim čedama pa slavite svetog savu
engel nemoj tako nisko imada slusas pjesme partizanske fićfiriću iz banja luke haha
zato popi iz srbije imaju bradu
pa svi pravi hrvatine slušaju cecu, ali ceca ne pjeva o mesarima i pokoljima za razliku od tupsona, tako da ti je usporedba besmislena... inače, nemam nikakve veze sa tvojom BiH postojbinom...
smrdaya nisam nikad bio tamo niti cu drugovine idu tamo seljače iz banja luke oluje se bojiš?
engel fićfiriću pa bolime briga za thomposonom i cecom, kako ubanj luci čedo
engel čedo nzačepi 1991 si vikao zivio hdz u banja luci, smrdaya ne vjerujem u sotoine idi u crkv svetog save
engel spavas s karadzicem uhaagu mmmmmmmm
smrdaya knin nije srpski nema više sao krajine i kninđi manje cete revat
knin je hrvatski a srbi imaju niš, nek idu otići će svi s balkana smrdaya
a na zapadu se svi lijepo druže i slažu i ustaše i četnici...
engel jesu i ti ces uskoro dase civiliziraš
engel revi cecu
ne zanima me balkanska muzika pa samim tim ni ceca iako moram priznati da mi je lijepa ona pjesmica od cecine kćeri anastazije.
ne boji se best nikoga fićfiriću engel....ti moras da trošiš dodika haha
dodik ce gledat kako mu se smrdska ruši
atesist sam ali b i volio da ti republika smrdska nestane
taj papak ajde balavice začepi
smradu osudeni su svi streljani od draze do nedića četniče iz morave truman nije znao da smrdljive bradinje se bnora za švabe oduzete su medalje drazi 1947 zločinac i kukavica zato sta nisu znali tko su oni samo su 1 ... prikaži još!u 1 antifašisti partizani zgub ili ste na zelngori i neretvi pjevalo se draza ti si treci tebe cemo ziva peci slavi svioje četnike u septičkoj ami
<strong>*** korisnik engel ima opomenu pred blokiranje komentiranjan na express.hr zbog povijesnog revizionizma zločina iz Drugog svjetskog rata, te zbog vrijeđanja žrtava masovnih zločina iz rata u BiH ***</strong>
osudeni su cijelom svijetu i kak ti si čedo
pripremi se
Engel pa kako vas nije sram negiranja takvog genocida,umjesto da osudito i distancirati se vi i dalje prikrivate zločine koje ste počinili,,i još niti malo ljudskosti optuzujete žrtvu želite da posve uništiti žrtve,sramoto jedna.
Ti si tipični fašista koji negira srbofasisticke zlocine.
engel ti si obični provokator to nisu bili dzihdaisti nego civili
<strong>*** Korisnik "engel" je onemogućen u daljnjem komentiranju na express.hr zbog vrijeđanja drugih korisnika, a prethodno je imao opomenu zbog povijesnog revizionizma i nacionalističkog šovinizma ***</strong>
idi ubanja luku
nemam nikakve veze sa banja lukom, a tebi bi bilo pametnije da se preseliš u tvoju islamsku federaciju, najbolje u sarajevo, jer će te hrvatski domoljubni "branitelji" linčovati kad saznaju da simpatišeš partizane.
čedo smiri se
Hvalim te bože da su ovoga fasistu ergela već jednom blokirali,taj samo bljuje mržnju prema svima koji nisu četnici kao i on.