Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ne smijes prdnut, mi smo stoka sitnog zuba, sve ce to kradeze i plenki sa ljubljenim kurceklavircem zelenym lijepo rijesiti, bumo mi pol pol, ko ti hebe mater,,,ubij se rvacki narode.. nikako da se rijesite kradeze rezima i diktature
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ne smijes prdnut, mi smo stoka sitnog zuba, sve ce to kradeze i plenki sa ljubljenim kurceklavircem zelenym lijepo rijesiti, bumo mi pol pol, ko ti hebe mater,,,ubij se rvacki narode.. nikako da se rijesite kradeze rezima i diktature
Treba nekako oprati sve te milionske donacije...
Cula je da ratni profiteri super prolaze u hrvatskoj
Ima li sličnih članaka o ruskim okupatorima , koji prenose lovu u druge države ?