Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovako Samo da spomenem.Rimski klub EU organizacija bogatih koja smatra da je jedino rješenje za Zemlju smanjenje populacije u kojem su neki Naši ministri.Freemasons je organizacija bolesnih pervetiranih ubojica koji stoje iza COVIDa.Cijeli EU i US vrh.Tko vam daje pravo ... prikaži još! da prašite moju Hrvatsku Chemtrailsima i Nanočesticama da nam hranu potrujete? Pitali su vas biokemičari i fizičari.Potres kod Petrinje HAARP Sustav a naš Premijer Plenković sve zna.Lockdown malo ste se zaletili,ja tu živim.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovako Samo da spomenem.Rimski klub EU organizacija bogatih koja smatra da je jedino rješenje za Zemlju smanjenje populacije u kojem su neki Naši ministri.Freemasons je organizacija bolesnih pervetiranih ubojica koji stoje iza COVIDa.Cijeli EU i US vrh.Tko vam daje pravo ... prikaži još! da prašite moju Hrvatsku Chemtrailsima i Nanočesticama da nam hranu potrujete? Pitali su vas biokemičari i fizičari.Potres kod Petrinje HAARP Sustav a naš Premijer Plenković sve zna.Lockdown malo ste se zaletili,ja tu živim.