Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
znam da će me sada svi popljuvati, ali clint mi se nije svidio još iz vremena talijanskih western spaghetti. plizim vas nemojte brkati filmsku glazbu ennio morriconea s glumom clinta eastwooda
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
izgleda su ti ženski rakovi uzrokovani hormonima tj susprezanjem rađanja , lisica npr ako se tjera a ne nađe partnera može i uginuti
znam da će me sada svi popljuvati, ali clint mi se nije svidio još iz vremena talijanskih western spaghetti. plizim vas nemojte brkati filmsku glazbu ennio morriconea s glumom clinta eastwooda