Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pitanje je dali je to prvi kojega su tako sredili . ?? Ili 37 po redu tko zna ? No ne bitno , jedino što je intersantno znao je sve kako funkcioniraju i da su opasni ali nije ni sam ... prikaži još! bio svjestan da o tome što piše je samo dio terorizma koji su spremni bili odraditi . U ovom slučaju i nije ga štitila ni Američko državljanstvo . U redu znamo k to sad je na redu "povlačenje 1000 zapadnih ambasadora" . Malo sutra to sad ne dolazi u obzir nije Rus nego raskomadani Amerikanac.. Kao da je Bosanc ..
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pitanje je dali je to prvi kojega su tako sredili . ?? Ili 37 po redu tko zna ? No ne bitno , jedino što je intersantno znao je sve kako funkcioniraju i da su opasni ali nije ni sam ... prikaži još! bio svjestan da o tome što piše je samo dio terorizma koji su spremni bili odraditi . U ovom slučaju i nije ga štitila ni Američko državljanstvo . U redu znamo k to sad je na redu "povlačenje 1000 zapadnih ambasadora" . Malo sutra to sad ne dolazi u obzir nije Rus nego raskomadani Amerikanac.. Kao da je Bosanc ..
banda
Nije drugi če paziti kako se vladaju i kako je bolesno drsko podmuklo, kralja kaljati ko običnog seljaka i bedaka manijaka .
Ne mogu da vjerujem da su im to Ameri savjetovali da to odrade ?
ni ja n e mogu da vjerujem