Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a gdje je to novinarka navela da treba ostati trg brozu ili je nesto napisano nevidljivom tintom?. ako bas hocemo u svijetu je broz imal bolji rejting od ove drzave a i puno vise je kotiral. gdje smo mi ono? ... prikaži još! na predzadnjem mjestu eu-stvarno se imamo cime ponositi
Procitaj tekst pa mozda shvatis smisao. Koga briga za krvolokov ugled? Zar se zbog toga sto je prikrio brda leseva i napravio savrsen zlocin i mi danas trebamo praviti kao da se nista nije dogodilo?
Da ne duljim, sve žrtve zločina koje su Hrvati navodno ili uistinu počinili u posljednjem ratu stanu u jednu i to omanju grobnicu u usporedbi sa stratištima kakvih su na tisuće, iza sebe ostavili jugokomunisti. Zločin je zločin, ali razmjeri ... prikaži još! zločina su neusporedivi. Jedno su pojedinačni zločini i ispadi, drugo je sustavna zločinačka politika.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ivana, tako je! Treba ostaviti trg ubojici Titu. On nije problem, Domovina jest, jel'da?
a gdje je to novinarka navela da treba ostati trg brozu ili je nesto napisano nevidljivom tintom?. ako bas hocemo u svijetu je broz imal bolji rejting od ove drzave a i puno vise je kotiral. gdje smo mi ono? ... prikaži još! na predzadnjem mjestu eu-stvarno se imamo cime ponositi
Procitaj tekst pa mozda shvatis smisao. Koga briga za krvolokov ugled? Zar se zbog toga sto je prikrio brda leseva i napravio savrsen zlocin i mi danas trebamo praviti kao da se nista nije dogodilo?
nekima su i norac/mercep/glavas heroji a nekima krvavi zloconci. kaj su vama?
Da ne duljim, sve žrtve zločina koje su Hrvati navodno ili uistinu počinili u posljednjem ratu stanu u jednu i to omanju grobnicu u usporedbi sa stratištima kakvih su na tisuće, iza sebe ostavili jugokomunisti. Zločin je zločin, ali razmjeri ... prikaži još! zločina su neusporedivi. Jedno su pojedinačni zločini i ispadi, drugo je sustavna zločinačka politika.
svatko ima svoju istinu pa i vi :-)
Novinar se malo zabunio, trebao je napisati "...počast ovom našem smetlištu."