Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što se tenkova tiče mislim da sam pročitao nedavno da Rusi imaju nekoliko tisuć tenkova više od Amerikanaca. Isto tako Američki tenkovi u Turskoj vojsci koja je ratovala u Siriji prskali su kao kokice dok su Ruski pogovo noviji tenkovi ... prikaži još! uglavnom trpjeli lakše štete i gotovo redovito spašavali živote posade.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što se tenkova tiče mislim da sam pročitao nedavno da Rusi imaju nekoliko tisuć tenkova više od Amerikanaca. Isto tako Američki tenkovi u Turskoj vojsci koja je ratovala u Siriji prskali su kao kokice dok su Ruski pogovo noviji tenkovi ... prikaži još! uglavnom trpjeli lakše štete i gotovo redovito spašavali živote posade.