Znanost
79263 prikaza

Fizičar: Otkrio sam tajnu piramida koja će promijeniti sve!

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • penzic 12:50 02.Siječanj 2018.

    Ako su ih gradili radi zdravlja stanovništva, zašto onda nisu imali ravne otvorene ulaze, nego vijugave i sakrivene? A da se iznad vrha piramide stvara moćno zračenje zna se već skoro 100 godina. Sjećate li se Čeha koji je radio ... prikaži još! male piramide za oštrenje žileta, prije oko 50 godina? A sjećate li se tipa na Floridi koji je pjevanjem pomicao višetonske blokove i dokazao da su se tako gradile piramide.

    • ATeam 18:14 02.Siječanj 2018.

      Evo baš i ja ovdje na stolu kraj kompjutera imam umanjenu verziju mislim Keopsove piramide naziva IDRA s nekim "biočipom" u sredini. To mi je od nekog bioenergetičara, ali mislim da je glupost i papilova, jer i nisam primjetio neke ... prikaži još!e promjene, a imam je već godinama. Tako da apeliram na ljude koji čitaju, a netko im želi uvaliti jednu - ne nasjedajte na laži raznih prevaranata, bioenergetičara, vidjelica, magova itd. i uložite tih parsto kuna u nešto pametnije i svrsihodnije... LP.

    • Avatar Luna Lipa
      Sarkazam. 00:31 03.Siječanj 2018.

      Sjećam se teorije sa žiletom, prije 50 godina, au što sam ostario. Te piramide su poruka da Bog postoji i da ima nešto jače od nas, samo treba vjerovati a ne pametovati kao naša vlast.

  • NoordungNSK 03:51 05.Siječanj 2018.

    He said, a "magic papyrus" (paper) was placed under the stone to be moved. Then the stone was struck with a metal rod that caused the stone to levitate and move along a path paved with stones and fenced on ... prikaži još! either side by metal poles. The stone would travel along the path, wrote al-Masudi, for a distance of about 50 meters and then settle to the ground. The process would then be repeated until the builders had the stone where they wanted it.

  • NoordungNSK 03:51 05.Siječanj 2018.

    Sjećamo se čak 2 Čeha: Karela Drbala i Roberta Pavlite. Na žalost u ovom tekstu nije ništa novo rečeno a jedino što je zgodno je ovo sa smrzavanjem vode i supravodljivim materijalima. Uz to, nije se kamenje transportiralo čamcima. Stari ... prikaži još! arapski povjesničar Al-Ma'sudi (Abu al-Ḥasan ʿAlī ibn al-Ḥusayn ibn ʿAlī al-Masʿūdī) objasnio je kako se transportiralo: He said, a "magic papyrus" (paper) was placed under the stone to be moved. Then the stone was struck with a metal rod that caused the stone to

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.