Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
francuzi nisu stigli igrati, već su naše pratili i čekali gdje će im podmetnuti i kazniti ih ili čak izmisliti grešku, što se i dogodilo, vidio je to cijeli svijet, ali sudac je dobio veliku lovu, da sudi u njihovu ... prikaži još! korist. Francuzi nisu zaslužili pobjedu, ali zato znaju krasti i dobiti je bez imalo muke, što su nama učinili. Mi smo pobjednici, tako ćemo i ostati, žalosno je, da je njihovo poštenje tako jeftino, ja to ne bi učinila ni za milijardu eura....nije u šoldima sve...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
sudac im pomogao
dasta da je pomogao, brze bolje su im dosudili prekrsaje u njihovu korist jer su vidjeli da smo bolji od njih
žalosno
francuzi nisu stigli igrati, već su naše pratili i čekali gdje će im podmetnuti i kazniti ih ili čak izmisliti grešku, što se i dogodilo, vidio je to cijeli svijet, ali sudac je dobio veliku lovu, da sudi u njihovu ... prikaži još! korist. Francuzi nisu zaslužili pobjedu, ali zato znaju krasti i dobiti je bez imalo muke, što su nama učinili. Mi smo pobjednici, tako ćemo i ostati, žalosno je, da je njihovo poštenje tako jeftino, ja to ne bi učinila ni za milijardu eura....nije u šoldima sve...
utakmica se mora ponoviti mi smo bili bolji to zna citav svjet
vratiti cemo im to kad tad :D