Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
francuzi nisu stigli igrati, već su naše pratili i čekali gdje će im podmetnuti i kazniti ih ili čak izmisliti grešku, što se i dogodilo, vidio je to cijeli svijet, ali sudac je dobio veliku lovu, da sudi u njihovu ... prikaži još! korist. Francuzi nisu zaslužili pobjedu, ali zato znaju krasti i dobiti je bez imalo muke, što su nama učinili. Mi smo pobjednici, tako ćemo i ostati, žalosno je, da je njihovo poštenje tako jeftino, ja to ne bi učinila ni za milijardu eura....nije u šoldima sve...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
utakmica se mora ponoviti mi smo bili bolji to zna citav svjet
vratiti cemo im to kad tad :D
francuzi nisu stigli igrati, već su naše pratili i čekali gdje će im podmetnuti i kazniti ih ili čak izmisliti grešku, što se i dogodilo, vidio je to cijeli svijet, ali sudac je dobio veliku lovu, da sudi u njihovu ... prikaži još! korist. Francuzi nisu zaslužili pobjedu, ali zato znaju krasti i dobiti je bez imalo muke, što su nama učinili. Mi smo pobjednici, tako ćemo i ostati, žalosno je, da je njihovo poštenje tako jeftino, ja to ne bi učinila ni za milijardu eura....nije u šoldima sve...
sudac im pomogao
dasta da je pomogao, brze bolje su im dosudili prekrsaje u njihovu korist jer su vidjeli da smo bolji od njih
žalosno