Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Eno ti ih u Kutle,Sanadera,u 200 bogatih,uTuđmanovih,Todorićevih,eno ti ih u Luke Rajića,u Mudrinića,Lukića i svih ostalih windfuckera, koji sada jaaaaako vole Hrvatsku i lovu njenih građana......Ah da to su oni za koje ti glasaš,pa imaš vezu ,pitaj možda ti šta i udjele....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mene bi više interesirale,milijarde naših,Zgrabidafija.
ja sam cul da ih je ulozil u agrocora i u hipo banku
gadafi je bio kapitalista
Kapitalista, koji je davao posla svim onim Nigerijancima i inima, koji sada bježe preko Sredozemnog mora i okolice!
tito je rekao da je gadafi po njemu bio kapitalista
Mene vise interesira gdje su nase milijardre koje je Tito sakrijo?
Eno ti ih u Kutle,Sanadera,u 200 bogatih,uTuđmanovih,Todorićevih,eno ti ih u Luke Rajića,u Mudrinića,Lukića i svih ostalih windfuckera, koji sada jaaaaako vole Hrvatsku i lovu njenih građana......Ah da to su oni za koje ti glasaš,pa imaš vezu ,pitaj možda ti šta i udjele....
Takve gluposti pitaj CIA-u! Ona "zna" sve.