Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To nebi znao zašto ih tamo ne zaustave a dobro znam da Hrvacka policija ne rade ono što bi morala a ja sam bio graničar i nismo smjeli tuči one koji su htjeli preči tada Jugoslovansku granicu a dobro se ... prikaži još! je znalo da rječ Graničar i granice su se svi jako plašili samo da si rekao Graničar i ta rečenica je bila strah do kostio u onu vreme a Hrvacka policija tuče migrante i oduzimajo pare i uništavajo telefone a to je kaznivo to policija nesmje da rade i vrača migrante nazat u BIH a na drugom mjestu
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To nebi znao zašto ih tamo ne zaustave a dobro znam da Hrvacka policija ne rade ono što bi morala a ja sam bio graničar i nismo smjeli tuči one koji su htjeli preči tada Jugoslovansku granicu a dobro se ... prikaži još! je znalo da rječ Graničar i granice su se svi jako plašili samo da si rekao Graničar i ta rečenica je bila strah do kostio u onu vreme a Hrvacka policija tuče migrante i oduzimajo pare i uništavajo telefone a to je kaznivo to policija nesmje da rade i vrača migrante nazat u BIH a na drugom mjestu
Ne kuzim te interese i politiku evrope da radije primaju milijune migranata nego da rijese problem od dakle krece! ***