Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa ne vidim kako se to pogubio, kako vi tvrdite. Rekao je da nije njegovo da ulazi u tu sferu, da to nije političko pitanje, već Crkveno. O tome ne odlučuje politika, to je činjenica. Svi mi možemo imati svoje ... prikaži još! mišljenje, ovakvo ili onakvo, ali to bi bilo wishful thinking, mi nismo kompetentni o tome govoriti. Nije ni on.
Čestitke gospodine Ladišić, onaj tko ne vidi da se taj umišljeni mostovac pogubio nitko mu ne može pomoći. Monolozi su jedno, odgovoriti na pitanja koja nisu unaprijed dogovorena moraš imati širinu. Vjerujem da se taj aktivist neće dugo pojaviti jadan na jedan.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa ne vidim kako se to pogubio, kako vi tvrdite. Rekao je da nije njegovo da ulazi u tu sferu, da to nije političko pitanje, već Crkveno. O tome ne odlučuje politika, to je činjenica. Svi mi možemo imati svoje ... prikaži još! mišljenje, ovakvo ili onakvo, ali to bi bilo wishful thinking, mi nismo kompetentni o tome govoriti. Nije ni on.
Čestitke gospodine Ladišić, onaj tko ne vidi da se taj umišljeni mostovac pogubio nitko mu ne može pomoći. Monolozi su jedno, odgovoriti na pitanja koja nisu unaprijed dogovorena moraš imati širinu. Vjerujem da se taj aktivist neće dugo pojaviti jadan na jedan.
Sta kaze hdz