Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je najšugavija parola koja je ikad postojala :"Nisam bio nervozan", rekao je reporteru Time magazina nakon vješanja. "Momak si ne smije dopustiti da bude nervozan u ovom poslu". ILI kad kažu kraće: Samo sam radio svoj posao. Kao i ... prikaži još!i oni u konc logorima, samo su radili svoj posao.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zloćko jedan nespretni,uljepšao si mi dan.
Ovo je najšugavija parola koja je ikad postojala :"Nisam bio nervozan", rekao je reporteru Time magazina nakon vješanja. "Momak si ne smije dopustiti da bude nervozan u ovom poslu". ILI kad kažu kraće: Samo sam radio svoj posao. Kao i ... prikaži još!i oni u konc logorima, samo su radili svoj posao.