Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I Himmler je bio vegeterijanac, nije se ubio tableticom nego ampulom koju je stalno drzao u ustima, da je drzao tableticu umro bi puno ranije.. isto tako Speer je bio SSovski arhitekt koji je "gradio" logore.. ima jos nekih brljotina ... prikaži još! ali mi mrsko sve navodit..
" I više od pola stoljeća nakon tog mračnog doba ne zna se točan broj židovskih žrtava. Bilo ih je između 4,194.200 i 4,581.200"
Kako se ne zna točan broj? Zar nije 6 000 000?
Vjerojatno misli na stradale u logorima jer su nacisti vodili pedantnu evidenciju.
Ostatak do 6 milijuna otpada na ostala neorganizirana stradavanja i egzekucije....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nakon svega pročitanog,potresla me izjava da bi pucao u svoju majku da je to naredio Hitler.Totalno ludilo.
I Himmler je bio vegeterijanac, nije se ubio tableticom nego ampulom koju je stalno drzao u ustima, da je drzao tableticu umro bi puno ranije.. isto tako Speer je bio SSovski arhitekt koji je "gradio" logore.. ima jos nekih brljotina ... prikaži još! ali mi mrsko sve navodit..
baš sam to isto htjela otkomentirati
" I više od pola stoljeća nakon tog mračnog doba ne zna se točan broj židovskih žrtava. Bilo ih je između 4,194.200 i 4,581.200" Kako se ne zna točan broj? Zar nije 6 000 000?
Vjerojatno misli na stradale u logorima jer su nacisti vodili pedantnu evidenciju. Ostatak do 6 milijuna otpada na ostala neorganizirana stradavanja i egzekucije....