Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada čovjek pronađe krivca u nekome drugome može sebi opravdati koji god zločin želi jer:"On je bolji od njega kada ćini manje zlo i da može činiti veće sigurno nebi nego samo ovo zlo koje može.". U Hrvatskoj živi preko ... prikaži još! 70% lopova, inače nebi imali takve političare jer su oni slika naroda. Jedno je biti frustriran s trenutnom situacijom a drugo je maštati kako je netko drugi tamo kriv. Svi smo mi odgovorni za situaciju u državi i dok "ja" ne krenem biti pravedniji ništa se neće promjeniti.
apsolutno se slažem, bar 70 posto ljudi ima taj mentalni sklop, dok bar pola od toga ne poumire nema sreće u ovoj državi. Svi bi nešto mijenjali ali preko tuđih leđa.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada čovjek pronađe krivca u nekome drugome može sebi opravdati koji god zločin želi jer:"On je bolji od njega kada ćini manje zlo i da može činiti veće sigurno nebi nego samo ovo zlo koje može.". U Hrvatskoj živi preko ... prikaži još! 70% lopova, inače nebi imali takve političare jer su oni slika naroda. Jedno je biti frustriran s trenutnom situacijom a drugo je maštati kako je netko drugi tamo kriv. Svi smo mi odgovorni za situaciju u državi i dok "ja" ne krenem biti pravedniji ništa se neće promjeniti.
apsolutno se slažem, bar 70 posto ljudi ima taj mentalni sklop, dok bar pola od toga ne poumire nema sreće u ovoj državi. Svi bi nešto mijenjali ali preko tuđih leđa.
umišljeni ego popović, "hrvatska moralna vertikala" kratke sjene