Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Aplikacija se registrira putem OIBa i e-gradjani. Ja Irini pošaljem zahtjev za "brakom" ona pristane i kroz sustav se provede "brak" Internet bankarstvom platimo pristojbe. Na mailove stignu dokumenti u PDFu, i putem i provedemo se kroz sustav da smo ... prikaži još!o u braku.
Naše PK kartice postanu zajedničke i takodjer imovina koja je stečena nakon sklapanja braka, te život može početi ;)
Ustvari jednostavno i miče na burzu 10 000 činovničkih uhljeba na burzu 😂😂😂
Yes, yes, i onda je svizac zamotao čokoladu :) jako dobra ideja al mislim da u HR bude prije grožđe rodilo na vrbi nego budu "naši" tak nešt implementirali... al tko zna, u Švedskoj možda već i postoji...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uskoro će se brak sklapati nekom mobilnom aplikacijom ;)
e, viš, to bi bila super ideja...
Aplikacija se registrira putem OIBa i e-gradjani. Ja Irini pošaljem zahtjev za "brakom" ona pristane i kroz sustav se provede "brak" Internet bankarstvom platimo pristojbe. Na mailove stignu dokumenti u PDFu, i putem i provedemo se kroz sustav da smo ... prikaži još!o u braku. Naše PK kartice postanu zajedničke i takodjer imovina koja je stečena nakon sklapanja braka, te život može početi ;) Ustvari jednostavno i miče na burzu 10 000 činovničkih uhljeba na burzu 😂😂😂
Yes, yes, i onda je svizac zamotao čokoladu :) jako dobra ideja al mislim da u HR bude prije grožđe rodilo na vrbi nego budu "naši" tak nešt implementirali... al tko zna, u Švedskoj možda već i postoji...
Irina 😍😘 ➡️📱📲 = 💍 🚻
💍⏭ 🦄 =>⛔->🔀☢💣 ⏯🔑 💏☯☑️
Konj je zakon 😂😂😂😂, još zabranjen smjer 🤣