Life
38985 prikaza

"Ne bih više nikad snimio Moju domovinu, pa što je ovo?!"

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • todnor 12:57 26.Listopad 2017.

    Tih ratnih godina mogao sam gledati ocima tinejdzera kako su pljackaske horde operirale na okupiranim podrucijima. Nisam mogao ni zamisliti da nekima koji su ostali u svojim domovima, koji ih nisu htjeli napustiti, jer su cijeli svoj zivot posvetili njima,takve ... prikaži još! uzasne stvari se mogu desiti, ocito ljudski zivot nije puno vredio tada. Budite sigurni da su mnogi ljudi bili izmanipulirani na prostoru tadasnje tkz. RSK, oni sami su se mozda i opravdano bojali da im se ne ponovi Jasenovac i Gradiska.

  • todnor 13:02 26.Listopad 2017.

    Danas svak svoju istinu prikazuje,ali ona ne smije biti paravan za mrznju prema drugima i izjednacavanje cijelog jednog naroda sa zlocincima,ma sa koje strane bili.Mogu razumjeti da neko ko je tragicno izgubio nekoga ne moze nikad oprostiti,zaboraviti,ali skoro da oni ... prikaži još! to na kraju prije naprave,nego oni koji prodaju lazne ideale i domoljublje radi vlastitog interesa.Zalosno je da mi ovoliko godina nakon domovinskog rata i dalje zivimo u proslosti,da se nisu nikakvi pomaci napravili,da nazadujemo.

  • Avatar Mina Mala
    Normalan 13:55 26.Listopad 2017.

    Sjećam se rata i domoljublja koje je plamtilo u meni. Nije bilo te sile koja me mogla zaustaviti koji je to bio moral. Sav taj moral HDZ je potopio potpomognut desnim strankama koji su im držali leđa. Vrijeme je da ... prikaži još! stvari stavimo na svoje mjesto pošto podijeljena Hrvatska nije nikome ništa dobra donijela što i ovaj članak dokazuje.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.