Life
6941 prikaza

Hrvatski reprezentativci ipak nisu heroji, a trebali su biti

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • simevrsaljkohrvatska 15:58 13.Kolovoz 2018.

    Možete vi pricati o Modriću šta hoćete ali mi svi znamo šta je on postigao , i pored sve svoje veličine stoji čvrsto na zemlji .Ne znam šta se dešava u glavi novinara koji je napisao ovaj članak .No comment. ... prikaži još! On je idol mnogim mladim kao i meni i jednostvano ne volim kad neko vredja covjeka koji je sve u svom zivotu postigao svojim radom .Moje mišljenje vam ništa ne znaci ali molim vas pogledajte bar jednu njegovu utakmicu pa onda komentarisite. Kada vidite da srce ostavlja na terenu biće jasnije

  • joewallace 01:49 10.Srpanj 2018.

    Opet pišete gluposti kao inače i to ni manje ni vise mego prepisujete sto englezi pisu "foreign policy" fuj ***, stvarate samo pritisak na igrače i reprezentaciju i radite protiv ove države za engleske pljackase, ali neka ***, ajoooooooo Hrvatska ... prikaži još! naprijed idemooooooooo Luka Modrić Ante Rebić Marijo Mandzukic Andrej Kramarić Ivan Rakitic Marcelo Brozović Milan Badelj Tim Jedvaj Šime Vrsaljko Ivan Strinic Pivaric Vedran.

    • joewallace 01:51 10.Srpanj 2018.

      Čitluka Domagoj Vida Dejan Lovren Ivan Perišić i nas heroj Danijel Subasic i Zlatko Dalic i ostali momci idemo Hrvatska idemo naprijed ajmoooooooo.

  • contessabora 16:33 10.Srpanj 2018.

    A tko ste Vi Sergej Županić, da određujete tko je to heroj a tko ne? Koja su to vaša herojstva i uspjesi?Da vidimo imate legitimitet "suditi" nekomu? I tko uopće misli da trebaju biti heroji (ja od nijednog od njih ... prikaži još!ih nisam čula da žele biti heroji)? Svaka normalna osoba, očekivala je samo da odrade dobro i maksimalno "svoj posao", kao što bi bilo logično da to očekujemo od svakoga, pa i Vas g. Županiću! I za razliku od Vas, a i većine nas oni su to i uradili!!!

  • toni_cobra 17:43 09.Srpanj 2018.

    Pa jos da, "Lukica" (mali neznalica) NE PLACA POREZE, ni tamo gdje je "domovina", a niti tamo gdje stanuje i radi

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.