Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znači li to da on kao izbornik, ali drugi slični njemu mogu doslovno doći na TbJ u Zagrebu i izgraditivilu, jer eto on je izbornik? Ne poštuješ zakone države u kojoj živiš nisi vruijedan spomena ma da si sam Isus krist.
Uhvatili ste se crveni fašisti kontra najvrijednijih Hrvatskih ljudi, a ništa ne vidite što čine četnici ala kekini, i mnogi drugi, kao ni događaje u Gorskom Kotaru uz rijeku Kupu. Džaba vam je crvenofašisti=četnici napadati, Hrvati cijene te ljude, tko ... prikaži još! vas bagro u svijetu pozna i tko je čuo za vas, a za Dalića cijeli svijet je čuo i cijeni njegov rad.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uvijek mi se gadio !!!
Znači li to da on kao izbornik, ali drugi slični njemu mogu doslovno doći na TbJ u Zagrebu i izgraditivilu, jer eto on je izbornik? Ne poštuješ zakone države u kojoj živiš nisi vruijedan spomena ma da si sam Isus krist.
Uhvatili ste se crveni fašisti kontra najvrijednijih Hrvatskih ljudi, a ništa ne vidite što čine četnici ala kekini, i mnogi drugi, kao ni događaje u Gorskom Kotaru uz rijeku Kupu. Džaba vam je crvenofašisti=četnici napadati, Hrvati cijene te ljude, tko ... prikaži još! vas bagro u svijetu pozna i tko je čuo za vas, a za Dalića cijeli svijet je čuo i cijeni njegov rad.