Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neznam koliko će dugo ova ništarija, koja je Hrvatsku skoro potopila,šetati slobodan kao neki spasitelj.Cijelu bi ja obitelj zaposlio na pomoćnim poslovima u konzumu da konačno shvate kako ljudi žive pod njihovom feudokapitalističkom čizmom.
covjek je samo iskoristil ono kaj su mu"domoljubi"(svih boja) nudili na tanjuru a to je bila i zelja svekolikog pucanstva (izaslog na uzbore) jer je takav model upravljanja drzavom zdusno podrzavao
E Todoriću, Ramljak sada misli umjesto tebe :- ))) Tako sam i ja mislila pokriti novom karticom staru i zglajzala totalno :- ))) Samo kod mene su u pitanju nekoliko tisuća kunića.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"gazda"je skoro u pravu. zabil je reci da bumo ga MI pokrili sa milijardu eurica. to je vec sredil njegov frend plenky sa drustvom
Neznam koliko će dugo ova ništarija, koja je Hrvatsku skoro potopila,šetati slobodan kao neki spasitelj.Cijelu bi ja obitelj zaposlio na pomoćnim poslovima u konzumu da konačno shvate kako ljudi žive pod njihovom feudokapitalističkom čizmom.
covjek je samo iskoristil ono kaj su mu"domoljubi"(svih boja) nudili na tanjuru a to je bila i zelja svekolikog pucanstva (izaslog na uzbore) jer je takav model upravljanja drzavom zdusno podrzavao
U Zadru,ima stup sramote ti bi na njemu trebao visiti skupa s svojim sinovima koji bize u Austriju,Svino pohlepna!
zasto? mi smo oduvjek najvise voljeli one kaj su nas najvise"gulili"
E Todoriću, Ramljak sada misli umjesto tebe :- ))) Tako sam i ja mislila pokriti novom karticom staru i zglajzala totalno :- ))) Samo kod mene su u pitanju nekoliko tisuća kunića.