Top News
26513 prikaza

Insajderski izvještaj: Kako Lovru strpati iza rešetaka

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • adika 09:39 27.Kolovoz 2019.

    Tipično HDZeovski posao,prevari,ukradi,obmani,mazni lovu,ako treba žrtvuj sve što moraš i koga moraš,laži,vrbuj i laži kao što je radila UDBa(imaju prethodnog iskustva u tome od postanka stranke).A tko je poslije kriv,nije onaj koje je to radio kao član HDzeja,nego onaj drugi ... prikaži još!aj drugi koji mu je to rekao ili dozvolio da to napravi,a najčešće nitko jer se NE ZNA tko je to napravio .To se zove HDZ Franjina,Glavašova i Sanaderova škola laži,lopovluka,obmane i legalnog kriminala.Pa vi glasajte.

  • Branko70 18:27 26.Kolovoz 2019.

    Pa naravno da neće, jer za stanje u našoj državi i pravosuđu, nitko nije kriv i nitko ne odgovara JER JE SAM SUSTAV KRIV, A NJEGA JE USPOSTAVILA SAMA POLITIKA, izabrani saborski zastupnici da bi opravdali svoje postojanje...Svaka čast pojedincima ... prikaži još!a koji zavrjeđuju to svoje postojanje u saboru. Nije prihvatljivo da se za bilo koje radno mjesto traži daleko više nego za radno mjesto političara i njegovu odgovornost koju snosi za stanje u državi...

  • Milan.banijac 15:45 27.Kolovoz 2019.

    OVISI KAKOVU DRŽAVU IMAMO, DALI BRANI TAKOVE KADROVE I PRIHVAĆA ZABORAVLJIVOST SVJEDOKA.

  • Branko70 18:30 26.Kolovoz 2019.

    .... Izbornim zakonom decidirano odrediti prava i odgovornosti političara, a ne "uhljeba" koji za ništa ne odgovaraju, a jedini im je zadatak da po nalogu glasuju za ili protiv. Smanjiti broj zastupnika. U svakom slučaju ih je previše u odnosu ... prikaži još!u na broj stručnih i kompetentnih rasprava koje vode.... A da bi se stanje mijenjalo, treba dati podršku i priliku novim potencijalnim političkim snagama, kao što je M. Kolakušić. Mi građani svojom aktivnošću ili neaktivnošću također snosimo krivnju.

  • Colonelo 07:34 27.Kolovoz 2019.

    "Ako DORH-u pođe za rukom to i dokazati na sudu" .... Jebo vas ćaća u ovome je sve. Dokazivanje krivnje nije igra na sreću ili spomenuti bridž već daleko inteligentnija i složenija radnja. Novinarsko baleganje tek nije doraslo tome.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.