Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
klinac svega ima samo ne vjeruj svemu do u detalje jer to ti je tzv ispiranje mozga............samo me zanima jesi li u roditlejskom domu ispred tastature osjetio ISIL na svojoj kozi? jesi morgen
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ma ne , klinac, nejma isila, to sve "izmisljeno", dabogda vam oni zaposjeli rvacku pa vi vidite sta cete...
klinac svega ima samo ne vjeruj svemu do u detalje jer to ti je tzv ispiranje mozga............samo me zanima jesi li u roditlejskom domu ispred tastature osjetio ISIL na svojoj kozi? jesi morgen
pola tih prica oko isila je izmisljeno...to zapad i ameri smisljaju price kako bi mogli sto bolje raditi sto zele
ima svega i rata i ubijanja ali pitajmo se tko je to inicirao, pa sam ISIL je stvorila Amerika