Književnost i kultura
13928 prikaza

Milivoj Beader: 'To što proizvode zabranitelji gadi se istinskim braniteljima'

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Florijan 07:40 28.Rujan 2025.

Ti si bio branitelj po podrumima, navodio fašističke avione, krao pomoć za branitelje, takvih štakora ima na pretek...čovjek koji je bio na prvoj crti , svoje kolege ne zove "zabranitelj" tako ih zovu crveni fašisti u kopje i ti spadaš.

• sandokan 09:36 28.Rujan 2025.

Dok sam ja bio u Slavoniji , ti si piskio po pesku , majmune retardirani a takvi kao ti i jesu Zabranitelji cija kci tuli u mikrofon cecu....fuj

• TNT1961 12:34 29.Rujan 2025.

Bio je u Kašiću al se dva dana ranije povukao kad su izginuli Slavonci.

• tenFour 13:27 30.Rujan 2025.

TI si istinski branitelj? Ma mrš!

• ŠiMaŠu 18:05 29.Rujan 2025.

I moj pok otac je bija dragovoljac i šta je dobija od ove države tugu jad i urnu sramota da tako se odnosi se prema dragovoljcima

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.