Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ti si bio branitelj po podrumima, navodio fašističke avione, krao pomoć za branitelje, takvih štakora ima na pretek...čovjek koji je bio na prvoj crti , svoje kolege ne zove "zabranitelj" tako ih zovu crveni fašisti u kopje i ti spadaš.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ti si bio branitelj po podrumima, navodio fašističke avione, krao pomoć za branitelje, takvih štakora ima na pretek...čovjek koji je bio na prvoj crti , svoje kolege ne zove "zabranitelj" tako ih zovu crveni fašisti u kopje i ti spadaš.
Dok sam ja bio u Slavoniji , ti si piskio po pesku , majmune retardirani a takvi kao ti i jesu Zabranitelji cija kci tuli u mikrofon cecu....fuj
Bio je u Kašiću al se dva dana ranije povukao kad su izginuli Slavonci.
TI si istinski branitelj? Ma mrš!
I moj pok otac je bija dragovoljac i šta je dobija od ove države tugu jad i urnu sramota da tako se odnosi se prema dragovoljcima