Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj prijatelj zarađuje 77 na satu na prijenosnom računalu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog mjeseca zaradio je 10258 samo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. To je ono što on radi ... ... prikaži još! Isprobajte sami
Webcash7.club
Ne vezano za članak iznad.... Uništili se fantastičan portal, meni osobno najdraži. Otvorim ga nakon 2 mj i treba mi 1 sekunda da shvatim zašto ga nisam otvarao tolko i zašto ga vise niti neću. Lp i sretno (bez velikeeee ... prikaži još! količine ovog drugog... ugasit ćete se vrlo brzo, na žalost)
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj prijatelj zarađuje 77 na satu na prijenosnom računalu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog mjeseca zaradio je 10258 samo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. To je ono što on radi ... ... prikaži još! Isprobajte sami Webcash7.club
Ne vezano za članak iznad.... Uništili se fantastičan portal, meni osobno najdraži. Otvorim ga nakon 2 mj i treba mi 1 sekunda da shvatim zašto ga nisam otvarao tolko i zašto ga vise niti neću. Lp i sretno (bez velikeeee ... prikaži još! količine ovog drugog... ugasit ćete se vrlo brzo, na žalost)