Top News
9563 prikaza

Kad zagusti partizani su im ok, inače bi lustrirali ZAVNOH

Komentari 9 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tito
    Tito 21:10 14.Ožujak 2018.

    A šta očekivati od ustaškog sina !

  • vjaceslav 10:06 15.Ožujak 2018.

    nije li vam čudno da se anti paveliću nikada nije održalo suđenje za ratne zločine, niti je za njim ikada izdana međunarodna tjeralica, niti se njegovo ime pojavljuje na nekoj listi poznatih zločinaca?

  • šolman 21:34 14.Ožujak 2018.

    I Njemacka je pravni slijednik Treceg Reicha pa to ne znaci da ju je Reich utemeljio, nego samo ta da joj je neposredno prethodio. Jednako tako ni Hrvatsku nije utemeljio Zavnoh, nego je Hrvatska samo pravni slijednik stanja iz 1990.

    • erton 14:07 15.Ožujak 2018.

      pa sadsnja Hrvatska zvanicno(po Ustavu) se zasniva na ZAVNOH-u, a po cinjenicnom stanju i trudu mnogih politicara i "zasluznih" gradjana , svoju drzavnost temelji na NDH-a jer se odrekla svega sto ima veze sa antifasizmom,komunizmom i Jugoslavijom...

    • šolman 14:36 15.Ožujak 2018.

      Hrvatska nije utemeljena u Zavnoh-u, jer se to tijelo (nepotrebno) spominje samo kao jedno od povijesnih razdoblja u kojima se iskazivala težnja za hrvatskom državom (spominju se i povijesna razdoblja od vremena narodnih vladara naovamo), a vi se uhvatili samo ... prikaži još! toga. I da, razumljivo da se treba odreći svega što ima veze s Jugoslavijom, državom u ime koje su nas višekratno ubijali, što naravno nema veze s fašizmom.

    • erton 20:53 16.Ožujak 2018.

      Pa da je u Jugoslaviji toliko ubijano kao si ti umislio onda sada sigurno nebi bilo ustaskog nakota da opet truje i siri mrznju.Ali to nije problem, problem je sto se odricanjem od Jugoslavije doslo do odricanja od antifasizma i ... prikaži još!i povratak na ekstrmni nacionaliazm tj. ustastvo.Drzava to javno propagira komemormacijama na mestima gde ih je stigla pravda,na mala vrata uvodi zlocinacki ustaski pozdrav ZDS.Sve nam govori da ce se za koju godinu ova drzava ponovo zvati NDH...

  • Kromanjonac 23:22 14.Ožujak 2018.

    Sergej, nije lijepo blatiti svoj narod i svoju domovinu. Nije lijepo ni mrziti vlastiti narod. Taj tvoj gnjev prema NDH je zapravo gnjev prema svemu što u nazivlju ima hrvatski pridjev, a proizlazi iz tvog lošeg odgoja. Iz teksta ti ... prikaži još!ti cure otrovne sline boje trešnje s mirisom bratstva i jedinstva. Ovakvi "novinarski" osvrti su uvijek aktualni u "Ekspres politici" ili "Večernjim novostima", a ti si im oduzeo temu. Srami se.

    • erton 14:05 15.Ožujak 2018.

      A iz tvog komentara se vidi da si zoastali,primitivni nacionalista koji nostalgicno pati za zlocinackom tvorevinom NDH.A za NDH pola Hrvatske je bilo poklonjeno Italijanima,bolesni i izopaceni fasizam je bio nazivan domoljubljem i u to ime se cinili strasni zlocini.Ako ... prikaži još! ti nije jasno da je Hrvatska u to vreme bila najjadnije i najgore izdanje Hrvatskog naroda onda si mentalno zaostao...

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.