Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"17. travnja Josip Broz Tito priznao je poraz i potpisao predaju" .. kako da ne, znam da bi vasi umovi zeljeli da je Tito bio u kraljevoj vojci, ali na vasu zalost (ocito) nije .. ne znam sta je u ... prikaži još! ovom tekstu gore, sto falsificirate povijest i dizete u nebesa naciste ili sto niste u stanju tocno niti prevesti tekstove s wikipedije iili nekih drugih stranica
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"..17. travnja Josip Broz Tito priznao je poraz i potpisao predaju:" Kakve nebuloze, ovo je dokaz da nepismeni ljudi pišu povijesne članke.
"17. travnja Josip Broz Tito priznao je poraz i potpisao predaju" .. kako da ne, znam da bi vasi umovi zeljeli da je Tito bio u kraljevoj vojci, ali na vasu zalost (ocito) nije .. ne znam sta je u ... prikaži još! ovom tekstu gore, sto falsificirate povijest i dizete u nebesa naciste ili sto niste u stanju tocno niti prevesti tekstove s wikipedije iili nekih drugih stranica
Sramota je uredništva, moram pitati jeste li završili osnovnu školu?