Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa što je tu čudno? Nije li Josipa gradonačlnica Knina? Koliko ja znam u tom gradu postoji prilična manjna srpskog porijekla, ona je gradonačelnica svih svojih sugrađana. Što bi tek rekli da sluša Tomasona?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa što je tu čudno? Nije li Josipa gradonačlnica Knina? Koliko ja znam u tom gradu postoji prilična manjna srpskog porijekla, ona je gradonačelnica svih svojih sugrađana. Što bi tek rekli da sluša Tomasona?
kakve to veze ima?
Bar bi ti trebala znati,imate svoju gradonačelnicu,što vam sad fali?
Neka žena sluša šta ju je volja.Bolje nego da javno glumi a kad je sama pušta Brenu.
Zapravo je nebitno što ona sluša!