Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prokleti bili pederi, pedofili, lopovi popovski....kako njih nije Boga strah???erton je savršeno i realno napisao "lepo su me ucili da je religija otrov za razum... hvala im na tome"...popovi manipuliraju narodom, a narod su nepismene ovce...
jos jedan dokaz i pokazatelj koliko je katolicka crkva ogrezla u korupciju i pedofiliju... lepo su me ucili da je religija otrov za razum... hvala im na tome.
Ok, definitivno sam za da se Crkva pročisti ali isto tako da se novinarstvi pročisti od laži, smećarenja i senzacionalističkih naslova.. Vice Batarelo se slikao se s njim i to je dovoljno da pišete da su prijatelji!?? Logika za 5!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prokleti bili pederi, pedofili, lopovi popovski....kako njih nije Boga strah???erton je savršeno i realno napisao "lepo su me ucili da je religija otrov za razum... hvala im na tome"...popovi manipuliraju narodom, a narod su nepismene ovce...
jos jedan dokaz i pokazatelj koliko je katolicka crkva ogrezla u korupciju i pedofiliju... lepo su me ucili da je religija otrov za razum... hvala im na tome.
Ok, definitivno sam za da se Crkva pročisti ali isto tako da se novinarstvi pročisti od laži, smećarenja i senzacionalističkih naslova.. Vice Batarelo se slikao se s njim i to je dovoljno da pišete da su prijatelji!?? Logika za 5!
neki svecenici RKC su avangarda, jer za pedofiliju se upravo zalaze ILGA, iliti LGBT ....sto ste mislili da im znaci ono 'Q' u kratici??
Čim te popove vidim u haljinama znam da su gay. Na žalost nisu samo gay nego i pedo.