Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Stara je poslovica da ne laje pas radi sela... Najbolje smo funkcionirli pod diktatorima, nazalost, jel smo glup narod. Kad smo dobili slobodu unistili smo i slobodu i drzavu. Naravno da triba sve resetirat i vratit na 1995. a ove ... prikaži još! lopine koji narucuju ovakve clanke strpat u zatvore. Oduzeta imovina bi platila dug i izlaz iz EU-a.
Molili bi nas stranci da ih pustimo iznajmit stan ode a kamoli da budu vlasnici istog. O ovce, kad ce te pocet koistit glavu za mislit a ne za nosit kosu.
Po mome misljenju,je Kolakusic veoma pametan.Predpostavljam,da nije toliko priglup,da se vidi u ulozi Cesara.Ali je mu sigurno jasno,da mora imati ljude u koje moze da vjeruje.Mora ih drzati"u tajnosti ".Inace bi njima razni novinari,komentatori,i kvazipoliticari itekako zagorcali zivot.Za to ja njemu vjerujem
E moj Tomislave... Vaš način razmišljanja doprinosi tome da ostanemo i dalje živjeti u lijepoj, maloj, bogatoj, pravno-korupcijsko uređenoj državi, u kojoj su zadovoljni građani pravilo a nezadovoljni iznimke...
Ne znam iza koje stranke se skrivate, al imate dogmatizirane textove, rujete protiv naroda, a zaboravljate da hrvat nije glup čovjek... Samo je obeshrabren! Ne brinite... budimo, jednog po jednog...!!!
Mnogima nije jasno da je covjek izlozen medijskom lincu upravo zbog toga jer je dirnuo u osinje gnijezdo i svima pomutio miran san o lapanju ... Vjerujem da zna sto radi a i vrijeme ce pokazati. Stetno u jesenskoj utakmici ☺
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Stara je poslovica da ne laje pas radi sela... Najbolje smo funkcionirli pod diktatorima, nazalost, jel smo glup narod. Kad smo dobili slobodu unistili smo i slobodu i drzavu. Naravno da triba sve resetirat i vratit na 1995. a ove ... prikaži još! lopine koji narucuju ovakve clanke strpat u zatvore. Oduzeta imovina bi platila dug i izlaz iz EU-a. Molili bi nas stranci da ih pustimo iznajmit stan ode a kamoli da budu vlasnici istog. O ovce, kad ce te pocet koistit glavu za mislit a ne za nosit kosu.
Po mome misljenju,je Kolakusic veoma pametan.Predpostavljam,da nije toliko priglup,da se vidi u ulozi Cesara.Ali je mu sigurno jasno,da mora imati ljude u koje moze da vjeruje.Mora ih drzati"u tajnosti ".Inace bi njima razni novinari,komentatori,i kvazipoliticari itekako zagorcali zivot.Za to ja njemu vjerujem
on je desničar
E moj Tomislave... Vaš način razmišljanja doprinosi tome da ostanemo i dalje živjeti u lijepoj, maloj, bogatoj, pravno-korupcijsko uređenoj državi, u kojoj su zadovoljni građani pravilo a nezadovoljni iznimke...
Ne znam iza koje stranke se skrivate, al imate dogmatizirane textove, rujete protiv naroda, a zaboravljate da hrvat nije glup čovjek... Samo je obeshrabren! Ne brinite... budimo, jednog po jednog...!!!
Mnogima nije jasno da je covjek izlozen medijskom lincu upravo zbog toga jer je dirnuo u osinje gnijezdo i svima pomutio miran san o lapanju ... Vjerujem da zna sto radi a i vrijeme ce pokazati. Stetno u jesenskoj utakmici ☺