Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
IMA JOŠ JEDNA TAJNA IZ PROŠLOG MANDATA.
TAJNA UBOJSTVA I NALASKA U SAVI BEŽIVOTNOG TIJELA STOŽERNE NAREDNICE JADRANKE SKENDER KOJA JE SLUŽBOVALA U UREDU NA PANTOVČAKU.
TO JEDINO KRIVOKLETNICA S PANTOVČAKA ZNA.
U kojem dijelu nisam bio jasan?? Rekao sam SVE, ponovit ću SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja.
U kojem dijelu nisam bio jasan? Koliko ti moram puta reći? Rekao sam SVE, ponovit ću SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja. Tako isto i ti osuđuješ SVE zločince ... prikaži još! i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja. Jel tako?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
IMA JOŠ JEDNA TAJNA IZ PROŠLOG MANDATA. TAJNA UBOJSTVA I NALASKA U SAVI BEŽIVOTNOG TIJELA STOŽERNE NAREDNICE JADRANKE SKENDER KOJA JE SLUŽBOVALA U UREDU NA PANTOVČAKU. TO JEDINO KRIVOKLETNICA S PANTOVČAKA ZNA.
hahah kolinda
Ma bitno je da svi osuđujemo SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, jel tako?
ponovit cu ti jedno osudi svog pavelića
U kojem dijelu nisam bio jasan?? Rekao sam SVE, ponovit ću SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja.
ponvlas se ko papiga jel tebi treba ponavljaš se 6 puta,,,, da li sosudio zloćčine nakon oluje u ahmicima itd..
U kojem dijelu nisam bio jasan? Koliko ti moram puta reći? Rekao sam SVE, ponovit ću SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja. Tako isto i ti osuđuješ SVE zločince ... prikaži još! i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, bez negiranja, izuzetaka i opravdavanja. Jel tako?
DOSADAN SI
Ali nisam dvoličan i nemam dvostruka mjerila a ti?