Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A da mi, lipo vodimo svoj život, a muslimani svoj. Popularno je voditi brigu, o Srbima i Muslimanima, a zaboravljamo naše živote, i brigu o istom. Oprostite, ali ja nisam takav,živim svoj život i nemam vremena za druge. Probajte i ... prikaži još! biće novaca i djece, nećemo znati gdje s novcima. Neka ljudi ne sele, napravimo sami svoje bogatstvo. A sad prepuštam govornicu trolovima diljem lijepe naše.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Širite moralnu paniku. Kako ste sigurni da će život na Zemlji za ljude uopće biti moguć za toliko godina?
A da mi, lipo vodimo svoj život, a muslimani svoj. Popularno je voditi brigu, o Srbima i Muslimanima, a zaboravljamo naše živote, i brigu o istom. Oprostite, ali ja nisam takav,živim svoj život i nemam vremena za druge. Probajte i ... prikaži još! biće novaca i djece, nećemo znati gdje s novcima. Neka ljudi ne sele, napravimo sami svoje bogatstvo. A sad prepuštam govornicu trolovima diljem lijepe naše.
bilo bi zaista dobro da svatko živi svojim životom, ali muslimani, izuzetak su bijeli muslimani iz beha i hrvatske, ne misle tako.
prosječnu njemačku porodicu već sada čine muž, žena i pas.