Top News
9337 prikaza

Marjan su sadili nacionalisti, talijanaši i budući četnici

Komentari 23 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skid 15:57 30.Siječanj 2019.

    Šta bi spličo da mu Tito nije napravio,Hajduk,poljud ,Marjan, sreća da ih je Pavelić prodao talijanima vlaški poltroni

    • BESTpartizan 09:40 19.Lipanj 2020.

      tito je napravio vise za dalmaciju nego tvoj tuđman, a to smece pavelić je zločinac idi mu se umadrid poklonit dalmaciju je titro vratio koju je tvoj smecar prodao

  • BESTpartizan 19:49 29.Siječanj 2019.

    desničari su sadili

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:52 14.Lipanj 2020.

      bestZločinac, još nisi odgovorio na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

    • BESTpartizan 17:51 14.Lipanj 2020.

      haha manijace osudujes li svou psihu?

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:47 15.Lipanj 2020.

      bestZlolinac, još nisi odgovorio na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio? Postoji li neki razlog zašto izbjegavaš odgovoriti?

    • BESTpartizan 20:14 15.Lipanj 2020.

      pitaj mamu

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:29 16.Lipanj 2020.

      bestZločinac, pitao sam tvoju mamu kad je predzadnji puta bila kod mene i ona osuđuje SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio ali se ne može načuditi koliko ima glupog sina koji veliča zločince. Malo ... prikaži još!alo joj nedostaje zločinačka tvorevina jugoslavija jer je u njoj mogla otimati i krasti u ime komunističke, zločinačke ideologije i karaktera "pravih komunista" ali se sad kaje zbog toga što je činila i učinit će sve da uz Božju pomoć izvede glupog sina na pravi put.

    • BESTpartizan 17:56 16.Lipanj 2020.

      pa tvoja mama kaze meni u krevetu da si lud hahaha mrs smradu

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:30 16.Lipanj 2020.

      bestZločinac, znaš da ne možeš ići u tom smjeru? Glupo zvuči kad ti nešto pokušavaš nekoga uvrijediti. Trolanje je umjetnost i treba inteligencija, ti to nemaš. Sjedi, jedan!! U svakom slučaju odgovori osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira ... prikaži još! tko ih je i zašto počinio?

    • BESTpartizan 10:09 17.Lipanj 2020.

      mahmune u kavez neces ti meni postavljt pitanja

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 16:20 17.Lipanj 2020.

      bestZločinac, o tome tko ti je majmun sam ti već pisao. A tome hoću li ja tebi postavljati pitanje ne odlučuješ ti, nego ja. Ti jedino možeš odlučiti odgovoriti na postavljeno pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira ... prikaži još! tko ih je i zašto počinio. Izbjegavanjem odgovora pokazuješ da znaš i svjestan si zločina koje su počinili zločinci partizani i komunisti samoinicijativno i po nalogu zločinca tite u ime zločinačke komunističke ideologije. Osudom bi osudio i njih a to ne možeš.

    • BESTpartizan 18:14 17.Lipanj 2020.

      partizani su ti baku lovili haha majmune di si opet proljev imas'partizani nisu zločincinego pobjednici zločinac si ti

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 18:48 17.Lipanj 2020.

      bestZločinac, ako partizani nisu zločinci onda nemaš razloga izbjegavati odgovoriti na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, jel tako? Onda možeš bez problema odgovoriti " DA!! Osuđujem SVE zločince i zločine ... prikaži još! bez obzira tko ih je i zašto počinio!!" Ako ne odgovoriš tako znači da si svjestan i priznaješ njihove zločine. Ili osuđuješ SVE zločine i zločince ili priznaješ njihove zločine. Odaberi, osuda ili priznanje.

    • BESTpartizan 23:07 17.Lipanj 2020.

      da naravno da osudujem sve zločine partizani ne spadaju u zloćčince

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:35 18.Lipanj 2020.

      bestZločinac, drago mi je čuti da osuđuješ SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Tvoje mišljenje i tvoj osjećaj je tvoje mišljenje, tvoj osjećaj i imaš pravo na njega makar bilo i pogrešno jer živimo ... prikaži još!o u demokratskoj državi i imamo ...

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:36 18.Lipanj 2020.

      ....slobodu svog mišljenja i govora. Ne živimo u nacističkom, fašističkom, komunističkom ili nekom drugom totalitarnom režimu. To ti je isto kao kad bi netko ne daj Bože rekao da nacisti, i fašisti ne spadaju u zločince. Taj "netko" nisam ja ... prikaži još! i ne bi to nikada rekao ali taj netko bi imao to pravo misliti i reći jer ima pravo na svoje mišljenje i može to svoje mišljenje reći iako nije u pravu jer postoje dokazi da nije u pravu i da oni jesu zločinci.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:40 18.Lipanj 2020.

      ...ja sam taj koji nema toleranciju niti opravdanje prema zločincima i zločinu. Svaki zločin se treba procesuirati i osuditi. Vjerujem da se slažeš sa tim?

    • BESTpartizan 17:39 18.Lipanj 2020.

      naravno ja sam ti to rekao davmo a ti uporno po svome,,,samo nisi razumio poantu a to je da ti nazivas partizane hrv dalm zločincima koji nisu bili 80 posto njih komunisti,,,i napisao sam ti da su 1941 napalinas nijemci ... prikaži još! talijani i da smo se morali braniti protiov fašizma po tebi smo trebali rec sieg heil pobijte nas??????

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:10 18.Lipanj 2020.

      Nigdje i nikada nisam rekao da se trebalo predati odnosno da se nije trebalo boriti protiv nacizma i fašizma. Nikada i neću. Isto tako nisu samo komunisti partizani činili zločine nego i oni koji su činili zločine iz osvete ili ... prikaži još! čiste mržnje prema narodu druge vjere i nacije. To što su bili na pobjedničkoj strani kao i mnogi četnici i ustaše na kraju rata koji su promijenili stranu ne umanjuje zločini ne opravdava zločince. Zločin i zločinci se mogu zvati samo zločinom i zločincima.

    • BESTpartizan 09:36 19.Lipanj 2020.

      haha koji lik si ti nevjerovatno,,,nžkazes nijese trebalo predati nego sta obuci crne uniforme iubijati vlastiti narod, kao izdajice ustaske ičetnićke,, nijemc su ti koji su prvi počeli,,zujiš puno a nedajes meda,,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 14:36 19.Lipanj 2020.

      Nisi me razumio, izdajnici četnici i ustaše su pred kraj rata, kad su vidjeli da će izgubiti prešli u partizane. To sam rekao a ne znam kuda ti zujiš. Gdje sam rekao da se treba obući crne uniforme. Ne znam ... prikaži još! zbog čega mene povezuješ sa bilo kojim zločincima?

  • C.I.Bajamonti 13:07 29.Siječanj 2019.

    Kud će suza neg' nalijevo!? Ne spominjete da je značajan dio Marjana u privatnom vlasništvu vaših konkretnih sugrađana koje također treba štogod pitati!? Ili biste vi opet eksproprirali!?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.