Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
možda i znaju gdje je završilo hitlerovo zlato, ali nikada ne ćemo znati gdje je završilo pavelićevo. koje su poslije rata otkrili knoj i ozna u podrumu zagrebačke katedrale. zna se samo za jednu skupocjenu židovsku narukvicu koju je drug ... prikaži još! i playboy tito darovao ženi princa norodoma sikhanuka.
Ja znam sa sigurnoscu gdje se nalazi i nije mi potreban taj ili bilo koji dnevnik. To blago je dobro zakopano u okolici grada Oltena i planine Gothard u Svicarskoj. Ne zoe se ta drzava dzabe " naci gold " ... prikaži još! kako kazu stari svabe. Koja je pocela da cvate poslije 1946.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
možda i znaju gdje je završilo hitlerovo zlato, ali nikada ne ćemo znati gdje je završilo pavelićevo. koje su poslije rata otkrili knoj i ozna u podrumu zagrebačke katedrale. zna se samo za jednu skupocjenu židovsku narukvicu koju je drug ... prikaži još! i playboy tito darovao ženi princa norodoma sikhanuka.
Ja znam sa sigurnoscu gdje se nalazi i nije mi potreban taj ili bilo koji dnevnik. To blago je dobro zakopano u okolici grada Oltena i planine Gothard u Svicarskoj. Ne zoe se ta drzava dzabe " naci gold " ... prikaži još! kako kazu stari svabe. Koja je pocela da cvate poslije 1946.