Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Današnji klinci koji ovo čitaju mogu pomisliti da je ovo bila vlada neke demokratske države. Samo mi koji smo živjeli u to vrijeme znamo da vlada ni o čemu nije odlučivala. Sve odluke je donosio El Presidente, a imao je ... prikaži još! svoju paralelnu vladu pod nazivom Vijeće za obranu i nacionalnu sigurnost (VONS). Neka vas ime ne zavara, teme o kojima su raspravljali bile su puno šire. Nadam se da će mi ovaj komentar objaviti. Novinari ne vole cenzuru, ali zato nemaju problema s cenzuriranjem komentara.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Današnji klinci koji ovo čitaju mogu pomisliti da je ovo bila vlada neke demokratske države. Samo mi koji smo živjeli u to vrijeme znamo da vlada ni o čemu nije odlučivala. Sve odluke je donosio El Presidente, a imao je ... prikaži još! svoju paralelnu vladu pod nazivom Vijeće za obranu i nacionalnu sigurnost (VONS). Neka vas ime ne zavara, teme o kojima su raspravljali bile su puno šire. Nadam se da će mi ovaj komentar objaviti. Novinari ne vole cenzuru, ali zato nemaju problema s cenzuriranjem komentara.