• 360°
8278 prikaza

Milošević je služio vojsku u Zadru. Momčilo Perišić živio tu. Bombardirali su ga

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:09 06.Listopad 2026.

Opet o 91

• Florijan 09:51 06.Listopad 2026.

Komunisti iz Zadra danas ruše spomen obilježja poginulih branitelja koji su došli braniti grad iz drugih krajeva Hrvatske, među rušiteljima ima i profesora zadarskog sveučilišta, nitko nije uhapšen niti sudski procesuiran. daklem žao im je što Zadar nije zauzeo Miloševič ... prikaži još!č Perišić, Savo Štrbac, ovom zadnjem za nagradu Hrvatska država umjesto optužbe isplaćuje Mirovinu.

• Filipk 10:29 06.Listopad 2026.

Obično to ne radim, ali prolazio sam kroz teško razdoblje nakon što sam zbog prevaranata izgubio teško zarađeni novac; uspio sam ga povratiti kontaktiranjem tima za povrat sredstava na adresi @ gmail com.

• Filipk 10:31 06.Listopad 2026.

Obično to ne radim, ali prolazio sam kroz teško razdoblje nakon što sam zbog prevaraata izgubio teško zarađeni novac; uspio sam ga povratiti kontaktiranjem tima za povrat sredstava na adresi @gmail.com.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.