Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Danas svatko može biti "novinar" i pisati te vrijeđati javne osobe bez posljedica a što je odraz temeljne nekulture i manjkavost pravnog sustava. Svakako bi bilo puno svrsishodnije kad bi se "novinari" bavili temama od interesa za boljitak življenja u ... prikaži još!ja u zemlji i poradili na osobnoj izobrazbi...
sta ima da se komentira...primitivizam i plitko, nedokazano domoljublje, rastura uzduz i popreko, a dok mi skontamo "ko nas bre zavadi i zasto", prodje baba sa kolacima..
E pa ja mislim da je ovaj gosp. koji piše ovaj tekst malo glup ali samo malo. Možda pati od kompleksa manje vrijednosti. Odadaberite i da glup čovjek je zavidan ,to ja malo po bosanski.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Danas svatko može biti "novinar" i pisati te vrijeđati javne osobe bez posljedica a što je odraz temeljne nekulture i manjkavost pravnog sustava. Svakako bi bilo puno svrsishodnije kad bi se "novinari" bavili temama od interesa za boljitak življenja u ... prikaži još!ja u zemlji i poradili na osobnoj izobrazbi...
sa budalama se nikad netreba petljat.
sta ima da se komentira...primitivizam i plitko, nedokazano domoljublje, rastura uzduz i popreko, a dok mi skontamo "ko nas bre zavadi i zasto", prodje baba sa kolacima..
E pa ja mislim da je ovaj gosp. koji piše ovaj tekst malo glup ali samo malo. Možda pati od kompleksa manje vrijednosti. Odadaberite i da glup čovjek je zavidan ,to ja malo po bosanski.