Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a, zivjelo se tako da je tito u ameriku poslao mosu pijadu i svetozara vukmanovica "tempa" da isprosjace humanitarnu pomoc, koju amo i dobili zahvaljujuci zalaganju aktivistice eleanor roosevelt
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tito kralj
zivio je tako
I narod je Imao danas imas pavlek matesa hdz narod gladan
don't srac, very much
Nemoj ti ujo
ujo? otac mi je bio partizan, ranjen od strane nijemaca na otoku hvaru, usao u trst, demobiliziran u mariboru
ali znam kako se zivjelo u poslijeratnoj jugoslaviji
Bolje nego danas
a, zivjelo se tako da je tito u ameriku poslao mosu pijadu i svetozara vukmanovica "tempa" da isprosjace humanitarnu pomoc, koju amo i dobili zahvaljujuci zalaganju aktivistice eleanor roosevelt
Imas danas sirotinju ne radnike
u jugoslaviji su svi radnici bili sirotinja po danasnjim mjerilima, mozda ne neki slovenci, ali svi bosanci, makedonci i kosovari
Bogatiji nego danas
mozda ti, ali ja sam bogatiji
Hdz te obogatio